Jeugdles

 

Tennisles

Tennisschool Sportswise en LTC Kralingen werken samen aan het jeugdtennis in Kralingen, waarbij Sportswise de trainingen verzorgt (op het tennispark van LTC Kralingen) en LTC Kralingen de competitie en clubactiviteiten. Meer informatie over de lessen is te vinden op de website van Sportswise (www.sportswise.nl).

Sportswise werkt met een inloopsysteem en een rittenkaart: een jeugdlid heeft niet standaard tennisles op een bepaalde dag, maar er wordt standaard 4 dagen per week tennisles gegeven. Een jeugdlid bepaalt zelf per week hoe vaak hij/zij wil lessen. Bij het lidmaatschap ontvangt het jeugdlid een rittenkaart. Bij aanwezigheid van een tennisles wordt er door de trainer een 'rit' van de rittenkaart afgeschreven. Je betaalt dus alleen les als je ook echt aanwezig bent. Wel zo handig! De eerste 15-rittenkaart is onderdeel van het lidmaatschap, je kan gedurende een seizoen onbeperkt rittenkaarten bijkopen bij Sportswise.  

Proefles

Wil je eerst weten wat je kunt verwachten? Kom dan een keer langs met een groepsles en doe mee! De kosten hiervoor zijn €7,50 (dit bedrag kan ter plekke worden gepind aan de bar). Aanmelden kan via [email protected]. De tennisleraar beschikt over een leenracket. 

Lidmaatschap

Tennisles is onderdeel van het jeugdlidmaatschap. Lees hier meer over het 'Alles-in-één'-lidmaatschap voor jeugd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 452 1626 (clubhuis IJsclub)

L.T.C. Kralingen

IJsclubdwarsstraat 1
3061 GW Rotterdam

KVK-nummer

40343355