view this site in English

Nieuws

Activiteiten Kralingen Open

Van 25 augustus tot en met 2 september vindt het Kralingen Open weer plaats. Dit betekent iedere dag topwedstrijden op verschillende niveaus. Tennis is echter niet het enige wat er die week staat te gebeuren, iedere avond is er muziek en is er de gelegenheid om met een drankje naar de wedstrijden te kijken. Op zaterdag 25 augustus wordt er een silent disco georganiseerd waar er heerlijk gedanst kan worden op verschillende kanalen. Verder wordt er op de donderdag 30 en vrijdag 31 augustus gefeest in Ibiza stijl. Waar je op donderdag je kleurigste en fleurigste outfit uit de kast mag trekken, is de vrijdag een black light party met als dresscode all white of neonkleuren.

Zet deze data in je agenda en kom deze of een van de andere avonden langs om van het tennis en de feesten te genieten!

Wij hopen jullie terug te zien op Kralingen Open!

Groetjes,

de Kralingen Open commissie

Realisatie: verenigingenweb