Tot erelid benoemd: Joop Snijder!

16 juli 2023


Tijdens de clubkampioenschappen van 2023 is Joop Snijder tot erelid benoemd van LTC Kralingen. In bijzijn van zijn vaste tennisvrienden heeft hij op zaterdag 8 juli een symbolische bokaal in ontvangst mogen nemen.

Joop is een graag geziene lid van de vereniging. Meerdere dagen per week komt hij een balletje slaan op Tennispark Kralingen. Onderweg naar de baan begroet hij iedereen die hij tegenkomt. Want wie kent hem niet? Iedereen heeft wel eens bemoedigende woorden van hem gekregen: complimenten voor die ene mooie bal, maar ook aanwijzingen voor hoe iets beter kan. Hij heeft menig lid gemotiveerd om zich te blijven ontwikkelen. En voor wie wel eens tegenover hem op de baan heeft gestaan: je hebt niet zomaar van hem gewonnen!

Namens alle leden heeft hij uit handen van het bestuur een erelid-bokaal gekregen die staat voor zijn immers positiviteit en loyaliteit aan LTC Kralingen. Een clubicoon die laat zien dat tennis geen leeftijd kent en een voorbeeld is van de sociale cohesie van de vereniging!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 452 1626 (clubhuis IJsclub)

L.T.C. Kralingen

IJsclubdwarsstraat 1
3061 GW Rotterdam

KVK-nummer

40343355