Tennistrainingen via Sportswise

03 mei 2021

Extra tennistrainingen Sportswise: Thematrainingen & Maak kennis met tennis

In de maand mei geeft Sportswise extra trainingen voor onze tennissers op Tennispark Kralingen! Niet alleen tennissers met ervaring kunnen hun tennistechniek verbeteren tijdens (één van de) thematrainingen, maar ook beginners kunnen kennis maken met het tennisspel en de basistechnieken. Deze groepstrainingen worden op zondagochtend gegeven en aanmelden kan per losse training, maar je kunt je ook aanmelden voor de gehele reeks. De kosten bedragen €7,50 per training en iedereen (wel of geen lid) kan zich aanmelden. Per training wordt er een specifiek onderdeel behandeld en geoefend. De trainingen worden gegeven door Anouk, trainster binnen Sportswise en zelf ook tennisser op hoog niveau, Anouk heeft o.a. op Wimbledon en Roland Garros gespeeld. Je kunt je aanmelden per onderdeel, je kiest dus zelf welk onderdeel jij wil verbeteren!

Schrijf je snel in, want er zijn maar een paar plekken beschikbaar! Kijk voor alle data, tijden en inschrijven op www.sportswise.nl/actie-extra-trainingen