Schrijf je nu in voor het Familie- en Vriendentoernooi!

13 mei 2024

Schrijf je nu in voor het Familie- en vriendentoernooi op 15 juni!

Vorig jaar was dit toernooi na een paar jaar afwezigheid een groot succes, en dus kun je ook dit jaar weer meedoen! Op vele banen strijden families, collega’s, vrienden en vage kennissen om felbegeerde prijzen voor het beste tennis én de beste outfit en, misschien nog wel belangrijker, de eeuwige roem van LTC Kralingen.

Dit jaar vindt het toernooi plaats op zaterdag 15 juni. Het thema is Flower Power! Dus dos je uit in je meest fleurige kostuum en maak deze dag tot 1 groot feest. Inschrijven doe je per mail (zie instructies onderaan dit bericht). Doe dit zo snel mogelijk, in ieder geval vóór 7 juni, want: vol=vol!

WAT
Een vrijblijvend en superleuk tennistoernooi - dé gelegenheid om met iedereen te tennissen en je familie en vrienden het park te laten zien. Er worden uitsluitend dubbels gespeeld.

WAAR
Tennispark Kralingen

WANNEER
15 juni van 12.00 tot 18.00 uur. We beginnen om 13.00 met spelen, dus kom op tijd!

VOOR WIE
Alle leden van LTC Kralingen kunnen zich in een team met leden en/of niet-leden inschrijven. Dat kan familie zijn, maar ook vrienden, collega’s, enzovoort.

€7,50 per persoon. Betalen doe je op de dag zelf met je bankpas of telefoon.

INSCHRIJVEN
Schrijf je in door een mail te sturen naar [email protected]. Gebruik daarvoor onderstaande gegevens:

• Naam captain:
  • Teamnaam:
  • Aantal teamleden:
  • Gemiddelde sterkte:
  • Voorkeur jeugdpoule (jonge kinderen in team):
  • Eventuele opmerkingen:

We proberen de poules zo goed mogelijk op sterkte in te delen. Na de wedstrijden is er uiteraard een borrel!

Tot ziens!
De Familie- en vriendentoernooicommissie

* * * * * * * * *

Join the Family and Friends Tournament on June 15th!

Last year was a big success, so this year you can once again play at this tournament! You can form a team with family, friends, acquaintances to compete for the best team, best outfit and everlasting fame at LTC Kralingen.

This year the tournament takes place on Saturday June 15th. The theme will be Flower Power! So, dress up in your most colorful costume and turn this day into one big party. To register, send an email (see instructions at the bottom of this message). Do this as soon as possible, but definitely before June 7th, because space is limited!

WHAT
A relaxed and fun tennis tournament. You can show the courts to your family and friends.

WHERE
Tennispark Kralingen

WHEN
June 15th, 12.00 - 18.00. Matches will start at 13.00, so please be on time.

FOR WHOM
All LTC Kralingen members can join with a team with other members, or non-members. They can be family, friends, colleagues, etc.

COSTS
€ 7,50 per person. You can pay on the day itself by PIN.

REGISTRATION
If you want to join, you can send an e-mail to [email protected]. You can sign up until June 7th. When you do so, please give us the following information:

• Name captain:
  • Team name:
  • Number of team members:
  • Average level:
  • Youth poule (young children in the team):
  • Any remarks:

We will try to organize the groups as evenly as possible in terms of skill level. After the matches, there will, of course, the opportunity to have a drink!

We hope to see you on June the 15th!
The Family and Friends Tournament Commission

KVK-nummer