Extra informatie: Openingstoernooi 2019

03 maart 2019

Beste leden,

De banen liggen er al prachtig bij, het weer werkt mee. Heb je ook zin om weer buiten te tennissen?

Goed nieuws, want het park opent over enkele weken.

Op zaterdag 23 maart starten we het seizoen traditiegetrouw met het  Openingstoernooi. We starten om 13.00. Zorg dat je voor die tijd aanwezig bent om je aan te melden.

Voor onze nieuwe leden is er om 12.30 uur een speciaal welkom door de voorzitter. Je krijgt uitleg over de vereniging en onze evenementen, en kunt al je vragen stellen.

Het openingstoernooi is een onderling vriendschappelijk toernooi waar alle deelnemers door elkaar worden verdeeld over de banen en in steeds wisselende samenstelling een dubbel-wedstrijd spelen, zoals we dat bij rackettrekken doen. Het is voor alle niveaus en we zullen zoveel mogelijk indelen naar speelsterkte.
Een leuke manier om elkaar te leren kennen of weer te zien na een lange winter.