End of season: Game, Set & Food!

18 oktober 2022

Hopelijk kunnen we nog een aantal weken genieten van heerlijk tennisweer, maar het einde van het buitenseizoen komt in zicht. En dat willen we feestelijk afsluiten!

Op zaterdag 29 oktober vindt het End-of-Season event plaats: Game, Set & Food!
Het programma voor die dag is als volgt:

16.00 - 18.00 uur: Tennistoernooi
Volgens het principe van rackettrekken zullen we elk half uur de banen met dubbels vullen. Bij slecht weer zorgen wij voor een alternatief programma dat binnen kan plaatsvinden, dus het gaat altijd door.

Vanaf 18.00 uur: Food!
Er kan geborreld worden en er wordt een heerlijk buffet geserveerd. We vragen je vooraf aan te melden voor het buffet, zodat we een goede inschatting kunnen maken op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Je kunt je opgeven via deze link: https://forms.gle/Jpz989KrmYkFaL4e8. De kosten zijn €12,50 p.p.
Ook als je niet vooraf aan het toernooi hebt deelgenomen ben je natuurlijk van harte welkom om aan te haken!

Vrijwilligers in het zonnetje
Door de tomeloze inzet van onze vrijwilligers hebben we het afgelopen jaar ook weer kunnen genieten van leuke toernooien, events, rackettrekken en competitie spelen op onze vereniging. Zij zijn deze dag onze eregasten en zullen extra in het zonnetje gezet worden.

Voor het vullen van de kalender van 2023 met leuke events en gezelligheid, kunnen we nog heel veel hulp gebruiken. Grote taken, kleine klussen, zichtbaar werk en hulp op de achtergrond, voor ieder wat wils! Nieuwsgierig? Schiet dan een van de vrijwilligers of bestuursleden aan!

Huldiging kampioenen
Alle kampioenen van de najaarscompetitie worden gehuldigd!

We zien je graag op 29 oktober!

KVK-nummer