Even voorstellen

LTC Kralingen speelt op Tennispark Kralingen (tevens bekend als de IJsclub). Dit complex heeft maar liefst 16 gravelbanen. Onze verening wordt geheel gerund door vrijwilligers. Het park ligt op een mooie locatie, midden in Kralingen. Vanaf het sfeervolle clubhuis met terras heb je mooi uitzicht over de banen. Leden van LTC Kralingen hoeven geen bardienst te verzorgen, omdat de horeca wordt verzorgd door Sportwise.

Ledenopbouw 
Kenmerkend aan LTC Kralingen is de opbouw van haar ledenbestand. Het merendeel van de leden is tussen de 25 en 45 jaar oud. Hoewel er fanatiek getennist wordt, ligt de nadruk op gezelligheid en recreatief tennis. Ook juniorleden en 50-plussers zijn natuurlijk van harte welkom! Ons ledenaantal is afgelopen jaren gestegen van 300 naar ongeveer 600+ leden! 

Evenementen
Competitie tennis is zeer populair, zo'n 60% van de leden doet hieraan mee. Daarnaast is er wekelijks rackettrekken en hebben we verschillende onderlinge toernooien op de agenda staan. Alle evenementen zijn toegankelijk voor alle leden en worden georganiseerd door vrijwilligers.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 452 1626 (clubhuis IJsclub)

L.T.C. Kralingen

IJsclubdwarsstraat 1
3061 GW Rotterdam

KVK-nummer

40343355